visie

Slim investeren in esthetische meerwaarde & creatief investeren in duurzame ontwerpen

De wensen van de klant staan centraal in mijn creatieve visie op alle niveaus. Daar waar het gaat om de verbintenissen tussen interieur en energiebesparing en daar waar het gaat om verfraaiing en optimalisatie van uw interieur. Bij het creëren van een gezond binnenklimaat houden wij rekening met:

  • comfort

  • gezondheid

  • en verbinding van het totaalbeeld in deze ecobalans

Wij werken o.a. met duurzame producten zoals: Desso, Accoya, MOSOBamboe, Gispen, Auping, Ahrend en Leolux. Met mijn ruim dertig jaar ervaring bij het inrichten en renoveren van woningen en bedrijven kunnen wij met bekwame en enthousiaste vakmensen elk gewenst woon- en werkidee realiseren.
Bovendien werken wij altijd en op alle fronten vanuit het nieuwe werken in een circulaire economie en duurzaamheid.
Duurzaamheid
 
 

home@work work@home

De ruimte waarin u gezond, prettig en comfortabel kunt functioneren en bewegen op een duurzame en creatieve manier vormgegeven. Ruimtelijke beleving en creatieve functionaliteit samengebracht in een ambachtelijk 3d-visual vertaalde “Made by Hand”-tekening. Er ontstaat een nieuwe emotie en beleving. Space Concepts zet deze “Made bij Hand”-tekening om in een praktische uitvoerbare oplossing, waarin de circulaire gedachte wordt toegepast en uitgevoerd en met de nieuwste duurzame materialen wordt gewerkt. Laat u verrassen door onze originele interieuroplossingen. Sta open voor:

  • nieuwe uitdagingen

  • anders denken en

  • werken met duurzame producten en materialen

Op de lange termijn beleeft u hieraan veel plezier en uiteindelijk verdient u zo uw eigen interieur weer terug.